Ajándékutalvány

Tudod, hogy teljesen levennéd a lábáról egy aromaterápiás csomaggal, de azt nem, melyik terméknek örülne a leginkább? Vagy esetleg Ő már célozgatott rá, mennyi minden tetszik neki a webshopon? Közeledik valamilyen alkalom és nincs ötleted mivel lepd meg? Na akkor az Ajándékutalványt pont Neked találtuk ki! :) Azt pedig bízd rá, mit vásárol majd belőle. ;)

Nincs más teendőd, mint kiválasztani, milyen összegben szeretnél Ajándékutalványt vásárolni, a kosárba tenni és az előre utalást vagy a PayPal fizetést választani.

A rendelésed végén a "Megjegyzés" rovatban tüntesd fel annak keresztnevét, akinek az ajándékot szánod és azt is, milyen alkalomra lepnéd meg vele. Az Ajándékutalványhoz a kísérőlevelet személyre szabottan készítjük el és küldjük a Te e-mailcímedre az utalvánnyal együtt.

Az Ajándékutalványok a kiállítástól számított 3 hónapig használhatók fel az AromaOázis webshopjában. Készpénzre nem válthatók.

Felhasználáskor az e-mailben megadott kuponkódot a rendelés véglegesítésekor lehet megadni. A kedvezmény a termékek végösszegéből vonódik le, a szállítási és fizetési módokra nem érvényesíthető.

3 000 Ft
Please select variants first