Aromaélmény bárhol is vagy - Aromaterápiás nyaklánc

2021.02.02

Mire is jó? Van értelme? Hogyan célszerű használni?

Sokan - köztük én is - szeretem, ha mindig kellemes illat vesz körül, származzon ez akár virágból, akár illatosítóból, aromapárologtatóból. Viszont ezeknek egy hátulütője van, nem lehet egész nap cipelni őket magunkkal. Az aromanyaklánc arra nyújt megoldást, hogy kedvenc illataidról akkor se kelljen lemondanod, ha épp ügyes-bajos dolgaidat intézed, tárgyalásod van vagy akár éppen vizsgázol, sőt a megfelelő illat alkalmazásával kihozhatod a maximumot ezekből a helyzetekből. Tapasztalatból mondom, igazán jól tud jönni egy kellemesen nyugtató levendula illat, amikor egy zsúfolt hivatalban kell valamit elintézni vagy egy stresszes napnak nézek elébe. Vagy az eukaliptusz, amikor nagyon kell összpontosítanom egy feladatra.

A nyaklánc igényes, rozsdamentes acélból készült, 11 nemezpárnácska tartozik hozzá. Csak cseppents párat abból az illatból a párnácskára, amelyiket aznap szeretnéd magaddal vinni. Mivel közvetlenül nem érintkezik az illóolaj a bőrrel, így allergiás reakciótól nem kell tartani. Miután az illóolaj elpárolgott, "töltsd" újra vagy használj másik illatot, melyhez javasolt másik nemezpárnácskát használni.

Gyönyörű, igényes kivitelezésének köszönhetően az aromanyaklánc remek ajándék az illatok szerelmeseinek.

Néhány ajánlott illat a mindennapok kihívásaihoz:

Eukaliptusz: frissítő, hangulatjavító és elősegíti a figyelem összpontosítását. Sőt, olyan cikk is található a neten, melyben a koronavírussal szembeni hatékonyságát feltételezi.

Ylang-ylang: szorongásoldó, fokozza a szellemi és testi frissesség. Tökéletes választás lehet a tanuláshoz, ha hajlamos vagy az aggodalomra, idegeskedésre.

Menta: élénkítő, frissítő, hűsítő hatású, garantáltan segít a frissebb gondolkodásban.

Szantálfa: nyugtató és a lelkiállapotot, hangulatot kiegyensúlyozó hatással bír.